Kundservice

Behöver du hjälp? Kontakta vår kundtjänst!

Vi har en översikt över olika frågor och svar som kan dyka upp om du ska köpa ett presentkort, eller om du har turen att ha fått ett presentkort. Se Vanliga frågor för mer information.

Om du fortfarande inte hittar svaret på din fråga är det bara att kontakta oss. Uppge alltid presentkortsnummer eller ordernummer vid förfrågan för snabbare handläggning.

Kontakta vår kundtjänst

Telefon: +47 99 33 26 34
E-post: dittpresentkort@olavthon.se

Ordinarie öppettider mån-fre: 09-15.
Lördag, söndag och allmänna helgdagar stängt.

Stängt på nyårsafton.

Postsadress:
Amfi Drift AS avd 3000
Øravegen 4
6650 Surnadal
NORGE

Vill du veta mer om oss och vilka vi är?

Presentkortet kan endast användas i köpcentret där det köptes

Från och med 30. november 2021 kommer du inte längre att kunna spendera ditt dittpresentkort.se - presentkort i mellan köpcentrumen anslutna till dittpresentkort.se. Ditt presentkort er begränsat till köpcentret där det köptes.

Du kan begära att få ditt presentkort utbytt mot ett alternativ som är giltigt i ett annat dittpresentkort.se-shoppingcenter. Ring centret dit du vill ha kortet överfört till på vardagar mellan 08-16. Eventuella återstående medel på ditt nuvarande kort kommer att överföras till ett nytt presentkort giltigt i det valda köpcentret av de anslutna till dittpresentkort.se, utan ytterligare kostnad för dig. Ha ditt presentkort tillgängligt när du ringer.

Bilde av dittpresentkort.se

Här hittar du mer information om:

Villkor

Sekretess och säkerhet

Vanliga frågor