Villkor

Presentkortet kan användas på en av våra köpcentra i Sverige. Presentkortet kan endast användas i köpcentret där det köptes.

Presentkortet kan användas i betalterminaler i butiker där beloppet dras automatiskt.

Presentkortet kan användas i de flesta butikerna på köpcentrumen med ett permanent undantag av Systembolaget och Posten. Thon Property AB förbehåller sig rätten att inte alla butiker på ett köpcenter inte alltid kan acceptera presentkort som betalningsmedel.

Kortet har 12 månaders varaktighet från och med den dagen presentkortet köptes eller hämtas ut. Datum finns på baksidan av kortet eller på kvittot. Kort med utgått datum ersätts inte så var noga med att använda upp presentkortet inom giltighetstiden. Gällande datum är det datum som registreras på www.dittpresentkort.se vilket åsidosätter eventuella avvikelser vid manuellt framförda upplysningar. Minimibeloppet är 100kr och högsta beloppet är 5000kr. Presentkort kan inte laddas om/fyllas på.

Översikt över centrum kan hittas här.

Aktivering av saldot

Saldot på kortet kan vara kontrolleras på alla ställen där det säljs presentkort på i köpcentrumen och i många av butikernas terminaler. Dessutom kan du kontrollera ditt saldo här, och på köpcentrumens webbplatser. Gällande saldo läst i terminal eller här åsidosätter manuellt framförda upplysningar. Kortet kan inte lösas in mot kontanter, helt eller delvis.

Priser

Standardpresentkort kostar SEK 10. Alla priser i webbutiken är inklusive moms.

Kortbetalning

Du kan välja att betala dina varor med giltigt betalkort (VISA, American Express eller Mastercard) genom att ange dina betalningsuppgifter när du gör en beställning. När du väljer kortbetalning reserveras aktuellt belopp direkt på ditt kort när du godkänner ditt köp.

Leverans

Om presentkortet skickas som sms eller e-post får mottagaren hälsningen som sms eller mejl med hämtningskod. Den hämtkoden används för att hämta ut det fysiska presentkortet hos någon av Thon Propertys köpcentrum i Sverige.

Saknad eller felaktig leverans

Efter att ha mottagit presentkortet är det kundens ansvar att omedelbart kontrollera om leveransen är i enlighet med orderbekräftelsen och om det i övrigt finns fel eller defekter i leveransen. Meddelande om fel och försummelser för produkterna ska skickas skriftligen via e-post: dittpresentkort@olavthon.se. Detta ska göras inom rimlig tid efter att felet eller defekten upptäcktes.

Här kan du läsa de fullständiga villkoren för våra presentkort.