Jag har fått presentkort

Grattis till ditt presentkort! För att kontrollera saldo kan du trycka på knappen nedan för mer information.

Kontrollera saldo

Presentkortet gäller i 1 år från laddningsdatumet, eller från det att du hämtar presentkortet i automaten i köpcentret.

Har du fått presentkort via sms eller e-post?

Det första du behöver göra är att hämta presentkortet i en automat i ett av sju utvalda köpcentrum. Du anger avhämtningskoden som finns i sms:et eller e-post och får då presentkortet, som kan användas i nästan alla butiker i ett av sju utvalda köpcentrum. Köp precis det du vill ha!

Presentkort på sms

Ett presentkort till alla

Du har många val och användningsområden och det bästa är att du själv bestämmer vad du vill använda presentkortet till!

Det är inte alla butiker på köpcentren som accepterar dittpresentkort.se som betalningsmetod i sin terminal. Undantag gäller bland annat för Systembolaget och Posten där presentkorten inte kan användas. Se respektive köpcentrums hemsida nedan för att se uppdaterad listan. 

Hur använder du presentkortet?

Hämta presentkort

1. HÄMTA PRESENTKORT

Om du får presentkortet via sms eller e-post måste du hämta ut det fysiska presentkortet i automaten med den samlingskod som finns i sms:et.

Ta med presentkort

2. TA MED PRESENTKORTET FÖR ATT KÖPA

Presentkortet tar du med till butiken eller hotellet du vill handla i.

Betala med presentkort

3. BETALA MED PRESENTKORTET

Presentkortet används i en vanlig betalterminal som ett bankkort utan pinkod förutom terminalleverantören Bambora där man måste använda presentkortets 4 sista siffror som PIN-kod.

Aktivera presentkort

1. PRESENTKORTET ÄR KLART ATT ANVÄNDA

Om ditt kort är köpt på ett köpcentrum finns påfyllningsdatum och belopp handskrivna på baksidan av presentkortet, redo att användas.

Betala med presentkort

2. BETALA MED PRESENTKORTET

Presentkortet används i en vanlig betalterminal som ett bankkort utan pinkod förutom terminalleverantören Bambora där man måste använda presentkortets 4 sista siffror som PIN-kod.

Var kan kortet användas?

Presentkort från dittpresentkort.se kan endast användas i köpcentret där det köptes. Se översikten över köpcentret som tar emot presentkort från dittpresentkort.se. Det är inte alla butiker på köpcentren som accepterar dittpresentkort.se som betalningsmetod i sin terminal. Undantag gäller bland annat för Systembolaget och Posten där presentkorten inte kan användas. Se respektive köpcentrums hemsida nedan för att se uppdaterad lista.

Köpcentrum