mor och dotter ler och kramar varandra

Present till mamma, svärmor, mormor/farmor, syster, moster/faster

Är det någon som förtjänar något extra fint så är det kvinnorna i huset. Vi ger dig ett presenttips som passar både de äldsta och de yngsta i familjen. Det är den perfekta presenten!

Till mamma

Hur ofta är väl inte mamma där för dig?
Visa hur tacksam du är genom att ge henne ett presentkort med bild på sms eller e-post! Ladda upp dina egna bilder från mobilen eller datorn och beställ ett presentkort som mamma kan använda på precis det hon vill. Vad sägs om ett minne av er från en härlig resa, eller en bild på barnbarnen eller husdjuret? Möjligheterna är praktiskt taget oändliga!

Blombukett med rosor och presentkort från dittpresentkort

Till svärmor

Har du världens bästa svärmor som älskar dig som om du vore hennes eget barn? Eller har ni mindre kontakt än du hade kunnat önska? Med ett presentkort från dittpresentkort.se kan du vara säker på att presenten passar, oavsett hur väl du känner henne.

Ett presentkort från dittpresentkort.se kan användas i ett av sju utvalda köpcentrum. På så sätt kan hon själv välja precis det hon vill ha, till exempel nya kläder, ny telefon, elektriska prylar eller sportutrustning.

Med ett presentkort från dittpresentkort.se har hon oändliga möjligheter! Se alla ställen där presentkortet kan användas här.

Till mormor/farmor

Vill du ge din mormor/farmor något annat än godis och badhanddukar i år? Ge snälla, fina mormor/farmor möjlighet att skämma bort sig själv med ett presentkort från dittpresentkort.se som hon kan använda på precis det hon vill – det har hon förtjänat.

Glad tonårsflicka kramar mamma och syster på soffan hemma

Till syster

Ibland får hon kanske dig att slita ditt hår av frustration, men livet hade nog inte varit detsamma utan en syster att luta sig mot. Vi har presentkortet som passar stora- och lillasystrar i alla åldrar – ett presentkort som kan användas i sju utvalda köpcentrum!

Till moster/faster

Osäker på vad moster/faster önskar sig i present? För att presenten ska upplevas som personlig måste du visa att du har tänkt på den som ska ta emot gåvan. Vilken bild du väljer att ha på presentkortet som skickas via sms eller e-post säger något om hur väl du känner mottagaren. Älskar din moster/faster att sticka? Älskar hon munkar eller godis? Är hon en bokmal? Ta en bild av det och skicka med presentkortet.

kvinna som håller mobiltelefon med dittpresentkort på skärmen medan du dricker kaffe

Köp ett presentkort från dittpresentkort,se

dittpresentkort.se kan du beställa presentkort med egen bil eller bilder från vårt bildgalleri och få det skickat direkt via sms eller e-post med en personlig hälsning. Du kan också besöka ett av sju utvalda köpcentrum och köpa presentkortet med standarddesign där.

Med dittpresentkort.se kan presenten bli exakt det som kvinnorna i ditt liv önskar sig.