Dittpresentkort.se och Mors dag-presenter.

Det smartaste presenttipset till Mors dag

De flesta mammor gör ett fantastiskt jobb varje dag. Mors dag är den dag på året då vi visar extra tydligt att vi uppskattar henne. Gör mamma jätteglad med dessa tips till Mors dag.

Fem oskrivna regler för Mors dag

Det som är helt säkert är att mamma känner till de fem oskrivna reglerna för Mors dag. Och hon förväntar sig att pappor och stora barn också gör det. Om du osäker på vad du ska göra till Mors dag, ger vi dig några tips här!

  1. Låt mamma sova extra länge på morgonen
  2. Ge mamma kaffe på sängen
  3. Låt mamma slippa disken och andra hushållssysslor
  4. Ge mamma komplimanger
  5. Ge mamma en present

Så gör du presentkortet till en personlig Mors dag-present

Har mamma pratat om något särskilt hon vill ha på sistone? En bok, ett par skor eller sportutrustning – låt henne få precis vad hon vill ha. Du behöver inte veta exakt vad hon önskar sig. Med ett presentkort från dittpresentkort.se är presenten en succé oavsett.

Eftersom ett presentkort från dittpresentkort.se kan användas i nästan alla butiker i sju utvalda köpcentrum är det enkelt för mammaatt byta in presentkortet mot de gympaskor hon har kikat på eller den bok hon vill läsa. För att göra presentkortet till en unikt personlig present har vi två smarta tips.

dittpresentkort omgivet av hudvårdsprodukter

Tips nummer 1: Så här skriver du Mors dag-kortet 

Rita och skriv på Mors dag-kortet och anpassa det efter barnets/barnens ålder. Skriv ner fina komplimanger och tacka mamma för att hon är den hon är.

Skriv att ni vet att hon vill ha nya skor och att ni därför ger henne ett presentkort så att hon kan köpa just de skor hon vill ha.

Med ett sådant kort förstår mamma att ni har lyssnat på henne. Inget är mer personligt och trevligt än så.

brev med dittpresentkort och rosa blommor

Tips nummer 2: Så här ger du bort presenten

Följ de fem oskrivna reglerna för Mors dag. När ni väcker mamma med kaffe på sängen ger ni henne Mors dag-kortet tillsammans med presentkortet. Kanske slår ni till med en vacker blombukett också?

Bonustips: De flesta mammor blir extra glada om de får en eftermiddag på köpcentret i lugn och ro medan ni fixar middagen hemma.

Köp ett presentkort från dittpresentkort.se!

Köp ett presentkort från dittpresentkort.se och skicka det till mamma via sms eller e-post. Du kan även köpa ett presentkort i en automat i ett av sju utvalda köpcentrum.

Skapa presentkort med egen bild för att själv bestämma hur kortet ska se ut.