Julbak och dittpresentkort.se

Så skapar du personliga julklappar

Är det din uppgift att handla alla julklappar? Vi ger dig sju tips på personliga julklappar till föräldrar, mor- och farföräldrar, barn, syskon, vänner och pojkvän/flickvän!

Här är våra sju bästa tips för personliga julklappar

Flera av tipsen nedan kan kombineras med varandra. Hitta det tips som fungerar bäst för dig, var kreativ och kom igång med julklapparna.

1. Presentkortsrebus

Svårt att hitta på presenter till ungdomarna i huset eller i familjen? Köp ett presentkort och ordna en liten skattjakt. Göm presenten på ett smart ställe och gör sedan lappar med ledtrådar som leder fram till paketet. Den första ledtråden slår du in tillsammans med exempelvis ungdomens favoritchoklad.

NWL_4632.liten.jpg

2. Presentask

Slå in presentkortet tillsammans med det som din moster/faster, bror eller syster tycker om allra mest, oavsett om det är godis, chokladöverdraget skumgodis eller Pepsi Max. För att göra presenten ännu mer personlig kan du lägga till små lappar, där du skriver vad du gillar allra mest hos personen som ska få julklappen från dig.

Kollasj-personlig-julegave_700px.jpg

3. Ge bort en upplevelse

@@@Hva med å gi mor og far eller svigers en weekendtur til Thon Hotel Lofoten eller Thon Hotel Orion i Bergen?@@@ @@@Dittgavekort.no kan nemlig brukes på alle Thon Hotels i Norge – inkludert hotellrestaurantene.@@@

hotellrestaurant700pixel.jpg

TIPS:

  • @@@Finn ut hvilket hotell du vil de skal reise til, og skriv forslag til hva de kan gjøre på turen.@@@
  • Är julklappen till någon som älskar mat? @@@Print ut menyen fra hotellrestauranten, og legg den sammen med gavekortet og forslaget til aktiviteter.@@@

imagecs45j.png

4. En personlig bild

Har du en rolig bild på barnen eller en fin bild på morfar tillsammans med barnbarnen? Det kan vara bilden som pryder presentkortet du ger bort i julklapp. Lägg till en kylskåpsmagnet eller nyckelring som kan fästas på kortet, så har mottagaren glädje av presenten även efter att presentbeloppet har förbrukats. Du beställer ett presentkort med bild på här (leverans via e-post eller sms).

ferrerorocher.jpg

5. Gottegrisen

Älskar farbror eller farfar sötsaker? Packa in presentkortet tillsammans med godiset så blir det en rolig present, som visar att du tänkt på den som ska få presenten.

IMG_3294-behandlet_700px.jpg

6. Vänskapspresenten

Vad sägs om en bild från er tjejresa på presentkortet till bästa väninnan (beställ här)? Hur ofta talar du om för din väninna vad hon betyder för dig? Köp ett fint kort där du skriver vad du gillar allra bäst med din väninna, eller återberätta en oförglömlig upplevelse ni hade tillsammans. (Leverans via e-post eller sms.)

NWL_4644-700x617-personlig-kjærestepar.png

7. Kärlekspresenten

Har du en fin bild på din partner och dig själv? Låt den pryda presentkortet du ger bort och ge bort den tillsammans med ett julkort, där du ger ärliga och generösa komplimanger. Varför föll du för din partner? Kan du sammanfatta det i fem punkter?

Beställ presentkort med personlig bild.

Guide till hur du laddar upp bilder.

Översikt över var presentkortet kan användas.

Presentkortet kan användas i nästan alla butiker i sju utvalda köpcentrum.

 

;