dam som personifierar presentkort på hemsidan dittpresentkort.se på PC

Så skapar du personliga julklappar

Är det din uppgift att handla alla julklappar? Vi ger dig sju tips på personliga julklappar till föräldrar, mor- och farföräldrar, barn, syskon, vänner och pojkvän/flickvän!

Här är våra 6 bästa tips för personliga julklappar

Flera av tipsen nedan kan kombineras med varandra. Hitta det tips som fungerar bäst för dig, var kreativ och kom igång med julklapparna.

1. Presentkortsrebus

Svårt att hitta på presenter till ungdomarna i huset eller i familjen? Köp ett presentkort och ordna en liten skattjakt. Göm presenten på ett smart ställe och gör sedan lappar med ledtrådar som leder fram till paketet. Den första ledtråden slår du in tillsammans med exempelvis ungdomens favoritchoklad.

sa-skapar-du-personliga-julklappar-rebus-juletre-952x603.jpg

2. Presentask

Slå in presentkortet tillsammans med det som din moster/faster, bror eller syster tycker om allra mest, oavsett om det är godis, chokladöverdraget skumgodis eller Pepsi Max. För att göra presenten ännu mer personlig kan du lägga till små lappar, där du skriver vad du gillar allra mest hos personen som ska få julklappen från dig.

sa-skapar-du-personliga-julklappar-sjokolade-952x603.jpg

3. En personlig bild

Har du en rolig bild på barnen eller en fin bild på morfar tillsammans med barnbarnen? Det kan vara bilden som pryder presentkortet du ger bort i julklapp. Du beställer ett presentkort med bild på här. 

julklapp-till-henne-artikkel-header-952x603.jpg

4. Gottegrisen

Älskar farbror eller farfar sötsaker? Packa in presentkortet tillsammans med godiset så blir det en rolig present, som visar att du tänkt på den som ska få presenten.

hvordan-lage-personlige-julegaver-sotsaker-952x603.jpg

5. Vänskapspresenten

Vad sägs om en bild från er tjejresa på presentkortet till bästa väninnan? Hur ofta talar du om för din väninna vad hon betyder för dig? Köp ett fint kort där du skriver vad du gillar allra bäst med din väninna, eller återberätta en oförglömlig upplevelse ni hade tillsammans. 

julklapp-till-henne-vaninna-952x603.jpg

6. Kärlekspresenten

Har du en fin bild på din partner och dig själv? Låt den pryda presentkortet du ger bort, där du ger ärliga och generösa komplimanger. Varför föll du för din partner? Kan du sammanfatta det i fem punkter?

Översikt över var presentkortet kan användas.

Presentkortet kan användas i nästan alla butiker i sju utvalda köpcentrum.

sa-skapar-du-personliga-julklappar-dittpresentkort-952x603.jpg