Jultröja och dittpresentkort.se

Presenttips till den som har allt

Låt mottagaren själv bestämma och köpa det hon eller han behöver allra mest!

Undvik felköp – köp presentkort

Vi har väl alla varit med om att få fina presenter som ändå av någon anledning hamnar längst bak i ett skåp eller en låda – kläder som inte passar, prylar av fel modell eller inredningsföremål som inte riktigt matchar resten av huset.

Köper du ett presentkort från dittpresentkort.se ger du mottagaren friheten att själv köpa det hon eller han vill ha allra mest och undviker därmed att din gåva hamnar i en låda på vinden. @@@Vårt gavekort kan også brukes på hoteller og restauranter!@@@ Du kan göra presentkortet helt unikt genom att lägga till din egen design på kortet – vad sägs om en bild från tjejresan i sommar till väninnan, eller en bild på de gulliga barnbarnen till mor- och farföräldrar? Ett presentkort från dittpresentkort.se är en säker, snabb och personlig gåva som alla kan få glädje av.

Gör-det-själv – dittpresentkort.se

När pengarna på kortet är slut kan du limma på en magnet och hänga upp det på kylskåpet, eller göra ett hål i kortet och använda det som nyckelring. Ett fint minne som varar!

Beställ ditt presentkort på nätet och få det via sms eller e-post. Om du inte har så god tid på dig kan du besöka ett av sju utvalda köpcentrum och köpa presentkortet med standarddesign där. Eller så kan du skicka presentkort via sms med en personlig hälsning. 

;