dittpresentkort.se på mobilen

Julklapp till honom

Ibland kan det vara lite utmanande att hitta den rätta julklappen till mannen i huset – oavsett om det är pojkvännen, pappa, svärfar, morfar/farfar, äldsta sonen, morbror/farbror, bror eller kompis.

Vi har lösningen

Ett presentkort från dittpresentkort.se är julklappen som passar alla, oavsett ålder.

Med ett presentkort från oss kan han nämligen köpa något till sig själv i sju utvalda köpcentrum.

Far, svärfar eller morfar/farfar

De blir alltid glada över det de får. Men vad sägs om att ge dem valfrihet att kunna köpa det de faktiskt behöver? 

Givetvis kan du skapa ett presentkort med en bild på barnbarnen så att det blir ett personligt och bestående julklappsminne som han har kvar långt efter att presentkortet är förbrukat. Besök vår webbshop och ladda upp bilder från fisketuren, cykelturen eller glada barnbarn från den senaste övernattningen.

julklapp-till-honom-bestefar-952x603.jpg

Son eller bror

Har du en son eller bror som önskar sig dyra saker? Är han passionerat intresserad av Apple-produkter, som är lite för dyra för din budget?

Om du är ute i god tid kan du göra presentkortet personligt med en bild av det du vill att han ska köpa.

julklapp-till-honom-son-og-bror-952x603.jpg

Morbror/farbror eller kompis

Vad sägs om en julklapp som ger en vink om saker ni kan göra tillsammans? Ett presentkort kan vara allt från nya cykelskor till en öl i solen på ett lokalt matställe. För att symbolisera upplevelsen kan du med några få enkla knapptryckningar ladda upp egna bilder och skapa ett helt unikt presentkort till din vän.

julklapp-till-honom-kompis-952x603.jpg

Köp ett presentkort från dittpresentkort.se.

dittpresentkort.se kan du beställa presentkort med egen design eller bilder från vårt bildgalleri och få det skickat direkt via sms eller e-post. Om du inte har så god tid på dig kan du besöka ett av sju utvalda köpcentrum och köpa presentkortet med standarddesign där. Eller så kan du skicka presentkortet via sms med en personlig hälsning.