Leende tjej med tomteluva. Öppnar presentkort.

Julklapp till henne

Funderar du på vad du ska ge din mamma, flickvän, fru, mormor/farmor, svärmor, dotter, syster eller väninna i jul? Vi har presenten som passar kvinnor i alla åldrar!

Shop ’til you drop

Med ett presentkort från dittpresentkort.se kan hon hitta något till sig själv i i nästan alla butiker i sju utvalda köpcentrum. Perfekt för kvinnor som älskar att shoppa!

Flickvän eller fru

@@@Eller hva med en hotellweekend på et av våre 70 hoteller, ta med kjæresten eller kona på en romantisk tur, hvor dere kan kose dere og slappe av.@@@ @@@Gavekortet kan også brukes i hotellenes restauranter og barer.@@@

dittgavekort_kjaereste-par-minner-fjelltur.png

Mamma, svärmor eller mormor/farmor

Är det någon som förtjänar något extra fint i jul så är det mammorna. Visa hur tacksam du är genom att ge henne ett unikt och personligt presentkort! Ladda upp dina egna familjefoton och få ett presentkort som mammorna kan använda på precis det de vill.

dittgavekort_barnebarn_gutter_søsken_gavekort.jpg

Dotter eller syster

Vi har julklappen som passar döttrar och systrar i alla åldrar. Med ett presentkort från dittpresentkort.se kan hon hitta något till sig själv i nästan alla butiker i sju utvalda köpcentrum. 

dittgavekort_shopping_klaer_shop.jpg

Moster/faster eller väninna

Det är inte alltid så lätt att veta vad man ska ge bort i present. Vad sägs om att ladda upp en bild på något fint som hon kan använda presentkortet på? Nya julkulor eller träningskläder? Möjligheterna är många.

dittgavekort_yoga-pa-fjellet-kahler-julekuler.jpg

Köp ett presentkort från dittpresentkort.se.

dittpresentkort.se kan du beställa presentkort med egen design eller bilder från vårt bildgalleri och få det skickat direkt via sms eller e-post. Om du inte har så god tid på dig kan du besöka ett av sju utvalda köpcentrum och köpa presentkortet med standarddesign där. Eller så kan du skicka presentkortet via sms med en personlig hälsning.

;