Påskägg fyllda med godis och ett presentkort intill ett papper med en liten hälsning.

Ge dina anställda valfrihet i påskägget

Påsken närmar sig och traditionen att dela ut påskägg till anställda blir allt vanligare på svenska arbetsplatser. Men vad ska man fylla påskägget med så att alla anställda får det påskgodis de tycker om?

Att ge bort påskägg ger medarbetarna en känsla av värde och erkännande för deras insats. Det kan vara ett bra sätt att öka välbefinnandet och motivationen och stärka relationerna med dina medarbetare. Att lyckas fylla den med innehåll som tar hänsyn till allt från individuell smak, allergier och andra preferenser är däremot nästan omöjligt. I värsta fall kan du ge ett påskägg som de anställda inte får chans att njuta av.

Om du istället fyller påskägget med ett presentkort från dittpresentkort.se kan medarbetarna själva fylla påskägget med precis vad de vill. Presentkortet kan användas på nästan alla butiker i sju utvalda köpcentrum. Du kan läsa mer om hur du kan nyttja våra presentkort här. På så sätt får du garanterat nöjda medarbetare, på ett enkelt sätt.

Presentkortet kan antingen köpas på ett av våra köpcentrum, eller via SMS eller e-post. Då kan du genom en beställning skicka ett sms till upp till 100 anställda på en gång med en trevlig påskhälsning och en uthämtningskod som ger de anställda möjlighet att hämta ut ett presentkort på sitt utvalda köpcentrum.

flicka som håller ett påskägg fyllt med godis och ett dittpresentkort