Presenttips till Fars dag från dittpresentkort.se

Fars dag-present som passar alla pappor!

Present till pappa – ge en unik present till världens bästa pappa på Fars dag!

Presentkort med personlig design

Många vill ge pappa en personlig present på Fars dag. Då är ett presentkort som pryds av din egen bild en fin present att ge bort! Ladda upp en bild på något eller någon som pappa tycker om, eller något som du tror att han vill använda presentkortet på. Det är enkelt – här kan du läsa om hur det går till!

Kollage med designförslag på dittpresentkort.se

Vill du göra presenten lite mer spännande att öppna så kan du ge pappa en fin mugg med hans favoritchoklad i, tillsammans med det fina presentkortet.

Välj bland färdiga designer

I vårt bildgalleri kan du även välja mellan flera olika bilder. Vi har tre bilder med Fars dag-tema samt massor av andra motiv. Här hittar du garanterat något som din pappa kommer att gilla! Här ser du ett litet urval:

Färdigt designförslag på dittpresentkort.se

Presentkortet skickas via e-post eller sms. Om du inte har så god tid på dig kan du besöka ett av sju utvalda köpcentrum och köpa presentkortet med standarddesign där.

Är kortet förbrukat?

När pappa har shoppat färdigt och använt pengarna på kortet kan han limma på en magnet och hänga upp det på kylskåpet, eller göra ett hål i kortet och använda det som nyckelring. Ett fint minne som varar! Se alla våra gör-det-själv-tips här.

Gör-det-själv – dittpresentkort som en nyckelring.

Beställ ditt presentkort på nätet här.
(Presentkortet skickas via e-post eller sms.)

Vill du ha ditt presentkort i dag?

Du kan även köpa ett presentkort från dittpresentkort.se i ett av sju utvalda köpcentrum. 

Presentkortet kan användas i nästan alla butiker i sju utvalda köpcentrum.