Äldre par med alla hjärtans dag present

Tips på Alla hjärtans dag-present med det lilla extra

Överraska någon du tycker om med en trevlig present på Alla hjärtans dag. Vi har tipsen du behöver – oavsett om du vill ge bort en personlig present eller en rolig upplevelse.

Alla hjärtans dag har kommit för att stanna och är ett bra tillfälle att visa lite extra kärlek till någon du tycker om. Nedan hittar du tips på vad du kan köpa till din utvalda – oavsett om du är tillsammans med romantikern, bokmalen eller den äventyrliga.

För den romantiska

Alla hjärtans dag är en perfekt ursäkt för att skruva på charmen, i synnerhet om du är tillsammans med en romantiker. Överraska din partner med en middag för två – hemma eller på restaurang – eller visa din uppskattning genom att få röda rosor levererade till dörren. Andra förslag kan vara en bild på er två tillsammans, ett graverat smycke eller frukost serverad på sängen. En äkta romantiker uppskattar normalt en personlig present, gärna med ett överraskningsmoment, så här kan det vara bra att tänka lite utanför ramarna. Uppskattar din partner tjänster i form av hemlagad middag och massage? Eller tycker hon eller han bättre om att få presenter med en personlig touch, som ett smycke med datumet ni blev tillsammans ingraverat på baksidan?

Croissanter och kaffe på sängen - en utsökt frukost med varma bakverk och en rykande kopp kaffe

För den sportiga

Om din älskade är av den sportiga typen är sannolikheten stor att hon eller han blir glad över ny sportutrustning – oavsett om det är dubbade löparskor eller nya träningskläder. Ta en smygtitt på din partners garderob och se vilka färger och storlekar som finns. Detta kommer mycket väl till pass när du står i butiken och ska välja kläder och utrustning. Om din partner har en särskild hobby, till exempel fiske eller cykling, kan du med fördel välja något inom dessa kategorier.

Tips! Skapa fina minnen tillsammans och bjud din partner på en övernattning i hängmatta. Packa ner hängmattor, en skön sovsäck och god campingmat så är ni redo för en natt under bar himmel. Kvällen blir extra mysig om ni sätter en ljusslinga i ett träd i närheten av hängmattorna.

För den läsglada

Är din partner en riktig bokmal? Då är en bok perfekt! Du kan snabbt ta reda på vilka böcker hon eller han föredrar genom att ta en snabb titt i vederbörandes sängbordslåda – eller kanske har du redan en viss koll på vad din partner tycker om att läsa? För att göra din present extra speciell kan du skriva en personlig hälsning på en av sidorna i boken så att din partner kan tänka på dig varje gång hon eller han öppnar den. Du kan också bifoga en liten lapp om du inte vill förstöra boken genom att skriva i den. Vad sägs om att göra lappen som ett sött bokmärke?

För den äventyrliga

Det finns inget mysigare än att dela en upplevelse med någon du tycker om. Du behöver heller inte resa långt för att få ett litet avbrott från vardagen. Ta med dig din partner på en övernattning på ett hotell i närheten och låtsas att du är på storstadssemester för en helg. Boka bord på hotellets restaurang och beställ frukost till rummet så kan ni njuta av den mjuka hotellsängen långt in på förmiddagen. För att göra din vistelse extra trivsam rekommenderar vi att du kollar in hotellets och närområdets bekvämligheter. Kanske lånar de ut kajaker eller erbjuder andra roliga aktiviteter som passar perfekt för äventyrliga själar.

Två personer paddlar kanot på en lugn fjällsjö

För den som har allt

Det är inte alltid enkelt att veta vad man ska köpa till sin partner och kanske har hon eller han inga särskilda önskemål eller intressen. Med ett presentkort från dittpresentkort.se kan din partner själv välja vad hon eller han vill använda det på. Ett presentkort från dittpresentkort.se kan nämligen användas i nästan alla butiker i sju utvalda köpcentrum. Och det bästa av allt är att du själv kan bestämma hur presentkortet ska se ut. Ett romantiskt tips är att använda en mysig bild på er två tillsammans, eller från en semesterresa som ni har särskilt fina minnen av.