Meny
 

Köp presentkort på köpcentret

dittpresentkort.se är ett presentkort för köpcentrum som ägs eller förvaltas av Thon Property. Presentkortet kan endast användas i köpcentret där det köptes.

 

Presentkortet kan användas på Mirum Galleria i Norrköping, Mitt i City-gallerian i Karlstad, Charlottenbergs Shoppingcenter i Charlottenberg, Töcksfors Shoppingcenter i Töcksfors, Etage Shopping i Överby, Sollentuna Centrum utanför Stockholm och Torp Köpcentrum i Uddevalla.

 

Till presentkortet medföljer kuvert och omslag där man kan skriva en personlig hälsning.

 

Presentkortet kan endast användas i köpcentret där det köptes

  

Från och med 30. november 2021 kommer du inte längre att kunna spendera ditt dittpresentkort.se - presentkort i mellan köpcentrumen anslutna till dittpresentkort.se. Dittpresentkort.se er begränsat till köpcentret där det köptes.


Du kan begära att få ditt presentkort utbytt mot ett alternativ som är giltigt i ett annat dittpresentkort.se-shoppingcenter. Ring centret dit du vill ha kortet överfört till på vardagar mellan 08-16. Eventuella återstående medel på ditt nuvarande kort kommer att överföras till ett nytt presentkort giltigt i det valda köpcentret av de anslutna till dittpresentkort.se, utan ytterligare kostnad för dig. Ha ditt presentkort tillgängligt när du ringer.

 

Presentkortet finns att köpa på följande köpcenter: