Meny
 

Kontrollera saldo

Presentkortsaldot kan kontrolleras på följande sätt:

KORTNUMMER SOM BÖRJAR PÅ 10...

 

 

Presentkortet kan endast användas i köpcentret där det köptes

  

Från och med 30. november 2021 kommer du inte längre att kunna spendera ditt dittpresentkort.se - presentkort i mellan köpcentrumen anslutna till dittpresentkort.se. Ditt presentkort er begränsat till köpcentret där det köptes.

Du kan begära att få ditt presentkort utbytt mot ett alternativ som är giltigt i ett annat dittpresentkort.se-shoppingcenter. Ring centret dit du vill ha kortet överfört till på vardagar mellan 08-16. Eventuella återstående medel på ditt nuvarande kort kommer att överföras till ett nytt presentkort giltigt i det valda köpcentret av de anslutna till dittpresentkort.se, utan ytterligare kostnad för dig. Ha ditt presentkort tillgängligt när du ringer.


Varaktighet

Kort köpta i automaten har 12 månaders varaktighet från och med den dagen presentkortet köptes. Datum finns på baksidan av kortet.

Presentkort skickade med sms eller Epost, som har en hämtkod, gäller i 12 månader från det att du hämtar ut kortet i en automat. Presentkortet måste hämtas ut med hämtkoden inom två (2) månader.